Kajsa

Bor i ett nybyggt hus i Akkavare. Nybliven mamma till N. Tre hästar, en sheltietik och Tobbe! ❤

Träningsvärk

Japp. Nu har jag träningsvärk. Har en tendens att alltid gå ut liiite för hårt. Men det är skönt med träningsvärk. 


Vi var tvungna att tjuv-väga oss ikväll, jag hade tänkt att vi bara skulle väga oss på söndagar. Jag har gått ner 1kg och T 2kg! Shit vad vi är bra! 

Jag trodde att vi hade klarat oss lindrigt från influensan genom att N hade feber i ett dygn och sen helt bortblåst... men jag hade fel. Idag har jag fått mer och mer ont i halsen och N har sovit skitdåligt inatt, jag tror att han också har ont i halsen. Åh. Stackarn. Men vi är ganska glada ändå. 

Sally är världens finaste, hon är så fin med N. ❤❤❤ Såhär låg de i gymmet idag:

Vikthets

Alltså jag har de senaste fem åren haft en bild av mig själv som ganska smal eller lagom. (Ser jag mig själv skriva smal som en norm, som normalt och som ideal, idiotiskt). 

När jag tittar på foton ser jag att min bild av mig själv inte stämmer överens med verkligheten. Jag tycker att det är rätt så komiskt faktiskt. Måste tyda på att jag är rätt trygg i vem jag är idag. 

Jag känner ju nu att jag är lite i överkant med lagom. Mina byxor är lite för tajta i midjan, för att inte tala om mina täckbyxor, hehe. Ikväll var det en avgörande stund då jag och T bytte batteri i vågen för att göra det ultimata testet att väga oss. 
Det blev en chock för oss båda, vi har tagit rekord. Jag har aldrig varit så tung som jag är nu och inte T heller. 

Så nu är träningsprogrammen framplockade, planering för veckan och kaloriräknar-appen Lifesum är nedladdad. Nu J Ä V L A R ska jag bli lika lagom som jag känner mig! 

PS. N är frisk. Vi klarade det. Vi boxade iväg febern med alvedon, vila och pussar. 

Sjukstuga

Det känns som en prövning nu som ett föräldra-test. Kommer vi att klara det? 


N har fått feber. Första gången sen han var jättesjuk har termometern gått över 38 grader. Känns så sjukt jobbigt. Jag är absolut orolig. Jag analyserar hans beteende, vilken färg han har, hur han ser ut i ögonen mm. 
N har fått alvedon och nu håller vi tummarna att febern går ner, gör den inte det är bilen tankad och vi är inte främmande för att åka till närmsta barnsjukhus!