Kajsa

Bor i ett nybyggt hus i Akkavare. Nybliven mamma till N. Tre hästar, en sheltietik och Tobbe! ❤

PÅSKLOVET

Det efterlängtade påsklovet kommer imorn. Men nu har det tillkommit så mycket på min att-göra-lista, så nu känns det inte lika skönt längre.

Men ridningen är ju mer som ett plus än en börda!!

Bulkows vänstra bakben känns redan starkare, det är ju typ otroligt det har ju bara gått någon vecka. men det är ju bra, att vi gör framsteg. Min andra stjärna Igge är hetare än aldrig förr, han vill bara galoppera typ hur långt som helst. Jag måste sätta på hans pessoa på tränset, (det är jättelitet!!), så min kära far eller pojkvän kan återfå kontrollen på den lilla. 


Jag vill fara med Bullen och rida lektion på stallet snart, känns som om det skulle gå skitabra! Om jag fick hjälp med lastningen när jag ska fara från ARF alltså.. (ANNA?). Nä men det är nog lugnt! 

114426-48


Tobbe har fortfarande ont i axeln, det blir som ingen förbättring, så just nu sitter jag och väntar på honom för han är på läkarbesök nu och ska väl antagligen oxå träffa en sjukgymnast så han kan få några övningar att göra med sin smärtande axel. Fatta detta är typ tredje veckan han är sjukskriven!! Jag gillar att ha honom hemma (ibland), men han får sån städmani,(känner att jag är lite less på det). Det är tur att han är söt!

Hejdå!

 

Ledig

Ledig idag, SMÅSKÖNT!

Jag har klippit mig oxå, jag blev jättehet! :)Pusshej

OBS! Bilden är från i december!

JÄÄ

Jag tycker verkligen inte om skolan, jag tror faktiskt att jag har blivit allergisk mot skolan under praktiken.

Jag skjuter upp alla arbeten, gör dem i sista sekunden och lämnar in de som skit! Skolan måste vara underbar... NOT!

Tur att jag kan trösta mig och ta det lugnt hemma, jag har trots allt världens bästa Bias hemma. Han ska börja jobba igen nästa vecka, inte för att jag förstår hur han har tänkt det med sin axel.

Mina hästar är bästast i hela världen. Jag har börjat galoppera på min lilla Bulkow nu och han är het må jag säga. Har dock uppfattat att han sitter fast och inte vill sträcka ut sitt vänstra bakben, det är väldigt svagt, så jag måste träna vänster bakben. I höger sluta så vill han inte ställa åt höger och vinkla ut bakdelen samtidigt, och om han ställer så börjar han gå på fyra spår istället för tre, hm. Men jag fick faktiskt typ 3 steg bra höger sluta i förrgår. Jag måste till stallet och diskutera det med Anna!
Skulle kunna vara Igge, han brukar sitta!
Jag saknar att praktisera på stallet! Jag längtar dit.

Hejdå!