Kajsa

Bor i ett nybyggt hus i Akkavare. Nybliven mamma till N. Tre hästar, en sheltietik och Tobbe! ❤

Mysvecka!

I veckan är Tobbe också ledig, så vi har en mysvecka!

Och det blir inte sämre, för ikväll kommer brudarna och då ska vi ha mys-tjej-kväll! KUL ELLER VAD?!

Så då blir det nå Desperate Housewives!! :)

Bias och jag ska ut med hästarna nu... ♥Ps. Nu har Bulkow stubb igen! Ds.

Värme

Igår så var det jättekallt hemma i 2:an, (inte så konstigt, vi hade inte på några element), så då skulle vi göra upp en eld i vår fina kamin i vardagsrummet. Elden brann, men efter någon minut så märkte vi att det rykte in massor... Oops!
Pappa var påväg till oss då för han skulle hjälpa Tobbe med mercan. Pappa upptäckte såklart dimman som vilade i huset och röklukten som inte gick att undvika! Då frågade pappa om vi tömt kaminen på aska någon gång, och det hade vi ju såklart inte, så elden fick inge luft! Haha. Klantisar.

Ida, du är den flummigaste, och vi har så flummigt roligt ihop. Fastän vi bara sitter på soffan och ser America's funniest homevideos! :D

Ikväll är det Ugly Betty och Destperate Housewives, det får man inte missa!Pusshej

Körskolan

Jag har fått mitt lösenord på körskolan, det är kul! Jag har varit där en gång än så länge och kämpat lite... men nu när jag skulle dit så var det fullt! BLÄ. Jag som hade tänkt vara duktig, men se vart jag hamnade.Min mage tror jag är på bättringsvägen, jag har då inte ont i alla fall, men det kan ju bero på medicinen. Så den måste ju hjälpa!

Jag är då världens tuffaste tjej, för jag vågar då sova själv i huset när Tobias jobbar natt! Visst är jag duktig?

Pusshej♥