Kajsa

Bor i ett nybyggt hus i Akkavare. Nybliven mamma till N. Tre hästar, en sheltietik och Tobbe! ❤

Allt nyttMen det är inte mycket som hänt ....
Det går inte så bra att rida för det är så halkigt att jag inte vet var jag ska ta vägen, jag kan inte rida alls.
Hovis var till mig i fredags, jag hann inte hem men han fixade allt själv, tillsammans med Peter (kanske en lärling eller nått), de hade tagit in mina hästar och grejsat med hovarna, sen hade de gosat med kusarna och kliat dem och så. :) Jag fick se kort från mysstunden! :)
Så gulligt!

Annars... hm... Jag och Tobbe har haft stora problem med att hinna ses. Han har varit i Piteå och sovit för timmret skulle typ köras mellan Piteå och Skellefteå. Sen så jobbade han natt så då hann vi inte träffas och i helgen var han i fjällen. Men jag levde över och han med.
Men nu ska han väl vara hemma!! :)

Småsöta vovvar!
114426-24

SNÖÖ

Är vad vi har...

Precis som du ser här Sara!

114426-26

Massor! Kan man lugnt säga.
Grabbarna drog ut nu och skulle fiska lite, men jag kände att det var ett ypperligt tillfälle för mig att gosa med mina hästar och göra sånt jag behöver göra. Så jag stannade hemma.


Igår när vi körde hem från A-jaur och svängde in på grusvägen, klockan var kanske 23.30... Vi hade inte hunnit få upp någon fart, med då började bilen glida mot plogkanten, sen tog det i plogkanten med framdelen och då började vi att snurra runt... tillslut så stannade bilen med nosen mot plogkanten, alltså så stod vi tvärsöver vägen. Då gick jag och Tobbe ut för att se om det blev några skador på bilen, lite plast hade släppt i fronten. Man kunde knappt gå utanför bilen... så vi gick med myrsteg hand i hand och letade efter plasten...
Snacka om att adrenalinet pumpade!!

Ojoj.

Kajsa.

(åh) när ni....


114426-25
                      Maija

Haha... 

Ikväll är det melodifestivalen.. Den ska vi väl antagligen se!

Idag har vi varit ute i snön och grillat hamburgare och bara tagit det lugnt. Det var jag, Ida, pappa, Kim, Patrik och Biaspojken ♥! Myspys. Igår var vi ute och åt på Afro, mums. Tobbe bjöd mig på middag.. oh, vilken gentelman.

Nu ska jag lägga mig på soffan och mysa med Biaskillen!

Puss och snusk