Kajsa

Bor i ett nybyggt hus i Akkavare. Nybliven mamma till N. Tre hästar, en sheltietik och Tobbe! ❤

Det som betyder...

114426-19

.... är kärlek och vänner...

Helgen har nu varit...

Nu har det varit helg och det hände en massa saker.
Jag och Bias gick på en promenad med hästarna, det var trevligt.


114426-12


Lördagkväll så umgicks vi med våra vänner, Robert & Marie. Vi såg The Ringer, ganska rolig film. Men det vet inte RObert för han sov... hihi.

Sedan kom chocken, Tobias fick ett sms av en tjej som ville veta hur han var i sängen... WHAT?! Säger jag bara. Det kan hon FET glömma, det kommer hon aldrig att få veta. Det är bara MIN Bias! Sådeså.

Don't even try...

Marie kom med det förslaget att Bias skulle säga att vi skulle mötas vid Shell och när hon stod där och väntade så skulle vi bara köra över henne så var hon ur världen!!
Marie, du är bara för rolig!! :)

Men Bias bekräftade på kvällen att han inte skulle dumpa mig. Puh. Blev lite nervös!

Men han älskar bara mig ♥

114426-13WOW!

Kolla så duktig jag är som bloggar hela tiden!!!!

Nu så sitter jag på kansliet och väntar på att alla ska dyka upp. För vi ska komma på mer grejs till Revyn vi ska ha. Det kommer att bli kul! :)

Jag har nyss varit ut på en riktigt kort ridtur... Blä. Men jag hann inte nå mer eftersom vi skulle hit... Till råga på allt så kommer helgen här uppe att bli kall, så då vill jag ju inte göra mina hästar så svettiga eller anfådda för det är inte så hälsosamt. Men vi får mysa istället. det är vi inte dåliga på, ska ni veta! :)

Idag på skolan har jag haft Sammhällskunskap A och vi håller på med ett arbete som handlar om Dödsstraff, inte så himla kul. Lite småläskiga bilder... huwa. Sen har jag även räknat en hel del Matte, har alldeles strax typ räknat ut Matte A boken. Sista timmen hade vi idrott, det var kul. Jag gillar idrott.

Snart kommer jag att få träffa min alldeles egna Tobias som jag inte träffat nästan nått på 2 dagar,  bara en liten snärtpuss fick jag innnan han skulle fara och jobba igår. Men vilken tur att vi träffas snart.

Ikväll är det Let's dance, jag tycker att det är så himla jättesuperduperbra!! Jag önskar att jag oxå kunde dansa så bra som dem på TV:n gör!  Men jag vet inte riktigt vem jag hejar på än... men det kommer jag väl kanske på ikväll, förhoppningsvis!

Kajsa, the one and only