Kajsa

Bor i ett nybyggt hus i Akkavare. Nybliven mamma till N. Tre hästar, en sheltietik och Tobbe! ❤

Sandberget

Där var vi i helgen, eller rättare sagt i söndags. Det var kul.
Nått som var mindre kul var att Bias-pojkens skoter skar, stackarn. Han har ju nyss fått tillbaka den, trimmad och allt, han har ju även fixat til fjädringen... Jag tycker så synd om honom. Men nu ska ialla fall Pf ta tillbaka den, (så vi måste till Haparanda igen). 

Annat som hänt: Hmm.. vi såg film med våra bästisar Robert & Marie och Maries lillsyster Lene, var oxå med. Fast vi såg inte så mycket film, vi pratade mest. :) 
Jag längtar tills vi kan bli bästisar på RIKITGT, Marie! 

Pappa, han är för knasig. När han var tvungen att ta in hästarna i lördags, då hade han Igge lös, sen när han släppte ut dem på söndag morgon så hade han Igge lös igen. KNASpappan... Men det funkar ju, så jag hade Igge lös imorse när jag skulle släppa ut honom! Det funkade bra! 

JAG ÄLSKAR DIG TOBIAS MÖLLER!  

Semleldagen

.... Var igår.

Idag åker min vän Sara hem, det känns tråkigt. Jag kommer att sakna dig. SNYFT!
Det har varit riktigt roligt när du var här.

Imorgon ska jag till Piteå.. suck. Men jag ska shoppa också! :) Det gillar jag!

Nu är jag på skolan och påväg hit så passerade jag och Tobbe varandra två gånger, han med lastbilen och vi med bilen. Men ingen puss hade vi tid med. Men pussarna får vi ta ikväll. Men när det blev så knasigt som det blev idag så kände jag at jag fick en otroligt stark längtan av en Puss av Bias.

Mina hästar var lite knasiga igår, båda hästarna var på ett sånt där trots-humör... När man tar med sig båda hästarna då, så kan det bli lite jobbigt... Så vi motionerade inte så länge för jag höll verkligen på att bryta ihop och det hjälper inte med att vara arg på dem, så då gick jag in istället.

Ikväll ska jag och Liza ha ridlektion, hoppas att det går bra ikväll!! Undra vilka hästar vi har?!

Nu ska jag gå.

Jag gillar er alla, men Sara dig komme jag att sakna!

Friday

Idag är det fredag, det är den dagen vi alla gillar. det ärså skönt att veta att man har hela helgen framför sig! :) Det gillar jag.

Jag har börjat att inreda min sadelkammare nu. det känns bra. Rent ut sagt himla fint!

Jag känner mig sjuk. Men jag vet inte vad det är med mig, jag lyckas alltid bli sjuk när du kommer Sara! Men det är verkligen inte med med mening. Jag hoppas att jag inte får Streptokocker igen. Blä.

Nu ska jag och Clarion återgå till arbetet!

Kram till dig.