Kajsa

Inflyttad i ett nybyggt Älvsbyhus och drömmen om egen hästgård tar form.

Lakrits


114426-3


Lakrits är världens gulligaste


Sparkar före...

åh, vilken rolig helg det har varit. :)
Men jag tror ändå att nästa helg har mer att komma med, då ska vi ju till Pite Havsbad och sova på hotellet där. Myspys.
Marie & Robert, Clara och Simon kommer också att vara där, åh, så himla himla jättekul vi kommer att ha! :D

Igår hade vi en riktig myskväll här i saltmyran, en sen kväll men en mysig kväll. Robert och Marie kom, grabbarna tog sig en öl, sen så gjorde vi våran egen pizza och smaskade i oss den till Deal or no deal. sen bakade vi pepparkakor tillsammans, det var riktigt kul. Och efter det så myste vi i soffan och såg Död mans kista! Hyperbra film.

Det var en riktigt trevlig kväll.

Min hals känner jag av idag, jag hoppas nästan att det är Streptokocker, så att jag kan få pencilin, äta det och sen bli frisk! Hoppas...

Idag så var jag och Tobbe på en sparktur och det var jättkul. Vägen här nu ser ut som en skridskobana, så det gick jättebra. Man kan lugnt säga att det är Sparkar före...

Näpp, nu ska jag gå ut.

Kajsa.

Útvecklingssamtal

Idag har jag haft utvecklingssamtal, det var trevligt.

Det funkar bra för mig i skolan.

När jag är ensam så brukar jag inte göra nå knasiga saker tror jag... Men jag vet en ska jag kan göra ibland... Hoppas att ingen tycker att jag är för knäpp.
Only for you, Liza:
När jag varit ute och ridit och blivit alldeles jättetörstig, så när jag kommer in i stallet brukar jag dricka lite ur Bulkorvens vattenkopp. Jo, det är sant!

Nu går det inte så bra för mig att motionera mina hästar, för det är så halkigt, de halkar till och med fastän de har broddar på. SUCK! Så Annika, jag tror att min lektion måste bli på en av stallets hästar i RH på fredag, eftersom det finns ingenstans jag kan rida. Men det kanske har hunnit ändra sig till på fredag.

Tack, Clara för att du förstår vad jag pratar om och inte klandrar mig. Känns skönt att prata med någon som vet hur det är.


Inatt kom en liten filur smygande in i mitt rum runt 04.45, inte ljudlöst. Sen lade sig den lilla filuren i min säng och höll om mig tills jag vaknade! (L) MYspys, kan man kalla det!

Kajsa.

Godisregn mm

Nu sitter jag i klasrummet och väntar på att vi ska börja om...

Undertiden har mina klasskamrater godisregn!


Vi har så kul!


Helgen har varit bra.
Förutom att min ponny bet mig i huvudet så attd et slapp en hårtuss när jag skulle ge honom en "hej-på-dig-kyss", jadu, denna ponny.

Tobbe körde Iggen i lördags och det var trevligt, Haa tyckte att det blev extra kul när Igge började busa... hehe.
Clara och Simon är bara för roliga.

Jag säger bara Alle vara lauken !

Puss och snusk

Snö snö och åter snö

Yeees, nu snöar det. Som alla andra dagar de senaste veckorna.
Nog för att jag älskar snön, men måste det snöa hela tiden.

Grabben som jag delar mitt liv med är för gullig. Han ringde till mig halv nio igår och undrade om han kunde spendera sin natt med mig i Saltmyran. Klart att han fick det! :D

Idag har vi ett matproblem. Vi vet inte vad vi ska göra för mat... Tacos, hm? Vi får se.

Jag får min lön idag. Weho! I love lön!

Idag på skolan har vi haft om våra sinnen, jag och Johan hade om lukt. Så vi hade luktleken. sen fick vi vara med om Smakleken, näsa mot näsa och massage. Superkul!

Jag och Clara blir tillsammans ett kalsongpar.. Hahahahaha. Då kan ni fundera hur vi kan bli det. En ledtråd är CK! ;)

Jag, Clara och Jessica vi är fortfarande som de tre muskitörerna.

Mina hästar har ett busigt liv, de rymmer dagligen! Nu är det rätt så mysigt att plummsa i snön. Men spåren i snön efter Iggen ser så roliga ut. För hans lill-mage gör alldeles super roliga spår i snön! Haha!

Näpp, nu ska jag gå. Ha en bra vecka. Ifall jag inte får tid att uppdatera mig, (är lite dålig på det, jag vet).

Puss och Kram

Okej då!

Nu ska jag uppdatera! jag kan faktiskt hålla med om att det var ett tag sedan.

ALLT, har nästan hänt  Saltis sen sist jag skrev.

Jag har varit först förkyld och nu har jag fått HALSFLUSS. Hur kul är deT?! inte alls kul om du frågar mig.
Det är så jobbigt att äta när man känner hur maten man försöker svälja skär ner genom hela halsen när den åker ned i matsäcken.

Igår, trots min halsfluss, hade HERTZ någon sorts äventyrsdag hos oss. Det var däremot jättekul.
Fransmannen David var hur kul som helst. Och damen som vi kallade Skoterfreak var också döcool!
Pappa skjutsade henne en sväng på vattnet. Haha!
En till rolig sak; HERTZ folket kom från hela landet, och de visste inte vad "sno" betydde. HAhahhahahahahahahahahahahaha. De fattade bara när vi sa "svänga runt",¨jag kan inte sluta skratta. Men då kunde vi i alla fall lära dem ett nytt ord i alla fall. :D 
Mer händelser...

'Jag har ridit Leo på lektion, hur kul och lärorikt som helst. Jag förstod inte Leo i början och han förstpd intye mig. Men sen i slutet gick det hur bra som helst. Det var kul!

Tack Liza! Jag får väl bjuda igen någon gång.

Bulkow och Igge lever och 'är lika tjocka som sist jag skrev i bloggen!
Igge tränar nämligen varje dag på att rymma, så Bulkow tränas varje dag på att vara ensammen. Weho! Det är bra! Eagle är så smart!

Jag och Tobias har hunnit fira ett halvår tillsammans 011106! :) och kärleken till honom har inte heller trappats av. Samma kärlek till honom som till hästarna... ;)

Pussinussi