Kajsa

Bor i ett nybyggt hus i Akkavare. Nybliven mamma till N. Tre hästar, en sheltietik och Tobbe! ❤

Lakrits


114426-3


Lakrits är världens gulligaste


Sparkar före...

åh, vilken rolig helg det har varit. :)
Men jag tror ändå att nästa helg har mer att komma med, då ska vi ju till Pite Havsbad och sova på hotellet där. Myspys.
Marie & Robert, Clara och Simon kommer också att vara där, åh, så himla himla jättekul vi kommer att ha! :D

Igår hade vi en riktig myskväll här i saltmyran, en sen kväll men en mysig kväll. Robert och Marie kom, grabbarna tog sig en öl, sen så gjorde vi våran egen pizza och smaskade i oss den till Deal or no deal. sen bakade vi pepparkakor tillsammans, det var riktigt kul. Och efter det så myste vi i soffan och såg Död mans kista! Hyperbra film.

Det var en riktigt trevlig kväll.

Min hals känner jag av idag, jag hoppas nästan att det är Streptokocker, så att jag kan få pencilin, äta det och sen bli frisk! Hoppas...

Idag så var jag och Tobbe på en sparktur och det var jättkul. Vägen här nu ser ut som en skridskobana, så det gick jättebra. Man kan lugnt säga att det är Sparkar före...

Näpp, nu ska jag gå ut.

Kajsa.

Útvecklingssamtal

Idag har jag haft utvecklingssamtal, det var trevligt.

Det funkar bra för mig i skolan.

När jag är ensam så brukar jag inte göra nå knasiga saker tror jag... Men jag vet en ska jag kan göra ibland... Hoppas att ingen tycker att jag är för knäpp.
Only for you, Liza:
När jag varit ute och ridit och blivit alldeles jättetörstig, så när jag kommer in i stallet brukar jag dricka lite ur Bulkorvens vattenkopp. Jo, det är sant!

Nu går det inte så bra för mig att motionera mina hästar, för det är så halkigt, de halkar till och med fastän de har broddar på. SUCK! Så Annika, jag tror att min lektion måste bli på en av stallets hästar i RH på fredag, eftersom det finns ingenstans jag kan rida. Men det kanske har hunnit ändra sig till på fredag.

Tack, Clara för att du förstår vad jag pratar om och inte klandrar mig. Känns skönt att prata med någon som vet hur det är.


Inatt kom en liten filur smygande in i mitt rum runt 04.45, inte ljudlöst. Sen lade sig den lilla filuren i min säng och höll om mig tills jag vaknade! (L) MYspys, kan man kalla det!

Kajsa.